+45 3169 1133 kontakt@vestydesign.dk

OM MIG

Hej! Jeg er Nathalie. Jeg har udarbejdet hjemmesider og designet hjemmesider i over 6 år. Tryk og print har jeg mere end 4 års erfaring med!

 

Jeg er en nystartet virksomhed, der sætter storpris på at have en god dialog frem og tilbage til det endelige slutprodukt.
Hvis der er noget, du vil drømme om at få gjort inden for design, bedes du kontakte. Jeg har en bred vifte af kompetencer og er meget kreativ af person.

  • WEBUDVIKLING
  • Web Design
  • VIDEO OG BILLEDER

MINE KOMPETENCER

Udvikling af hjemmesider

WEBDESIGN

Web-design er en af mine lidenskaber, med 6 års erfaring på området.Jeg er i stand til at skabe en fuldt fordybende oplevelse, der skaber synergi med dit brand og billede. 

Venligst Rul ned for at læse testimonials fra kunder.

STRATEGI FOR INDHOLD
VEDLIGEHOLDELSE & OPDATERINGER

Vedligeholdelse og opdateringer er vigtige dele af at holde dit websted synligt og kørende. Som en del af en pakke, vil din hjemmeside blive vedligeholdt for små opdateringer og justeringer over hele livet af hjemmesiden.

Designer

LOGO

Foruden webdesign skaber Vesty design corporate branding og logo materiale. Et logo spiller en vigtig rolle i skabelsen af et brands billeder og ETHOS. Logoer kan oprettes, så de passer til dine behov og giver dig forretningsmæssig værdi. 

Se og undtag Lajer & søn logo i testimonisalerne nedenfor

 

Invitation design

Vesty design gør invitationer til print, såvel som i fysisk form. Se et eksempel på en invitation fra bunden med konvolutter og tætninger.

FOTOGRAFERING
Video

MIN PROCESS

DEFINERE

Definer produktet, og sikre, at kundernes behov defineres, og at der oprettes en ide.

Design

Opret en designskabelon med de aspekter, de har anmodet om. At sikre, at alle kundens behov opfyldes.

FORFINE

De første designs af skabelonen er vist til kunden, redesign og justeringer er foretaget i overensstemmelse hermed til kunderne behov.

OPBYGNING

Start byggeprocessen! 

UDVALGT ARBEJDE

Logo & website

Lajer & Søn

Lajer og søn henvendte sig til mig for at bringe nyt liv til deres hjemmeside og logo. En stilfuld og elegant løsning er designet, der afspejler virksomhederne gamle ånd og værdier. 

Website

Global design partner

Global design partner, søgte hjælp med Vesty design, da de ville give et godt indblik i, hvem de er som virksomhed, og hvad de kan hjælpe dig med. Efter et møde, var det klart, at der var en redesign af hjemmesiden med en ny struktur. Et udkast til hjemmeside blev lavet og blev regelmæssigt justeret og ændret efter behov fra Jan. Hjemmesiden afspejler minimalisme og giver en større forståelse af, hvad global design partner kan gøre for dig, som var målet for dette samarbejde.

website

Klinker & Mursten IVS

Klinker & mursten kontaktede Vesty design, da de manglede en landingsside. Hjemmesiden bør give potentielle kunder mulighed for at se, hvilke tjenester virksomheden havde. Klinker & mursten er en minimalistisk onepager, der kort viser, hvad de kan tilbyde den potentielle kunde.

Website

Misbirkendorf

 

Logo & website

Svanemøllen Cykler

Svanemøllen cykler bad om hjælp til at få en onepage hjemmeside, til at vejlede og vise kunderne, hvad de kan tilbyde. 

Er du klar til at starte et projekt?

JEG ER TILGÆNGELIG FOR FREELANCE
KONTAKT MIG HER

"Vesty design er en seriøs, kreativ, kompetent og professionel partner-Nathalie har udviklet vores logo, hjemmeside og vores nye" navn ", og vi var tilfredse med det første udkast-tak"

Martin Arlofelt

Lajer & Søn El anlæg a/s

"Samarbejdet med Vesty design har været meget positivt og gjort oplevelsen af at opdatere vores hjemmeside til en fornøjelse.
Super dygtige til at involvere sig i opgaven og har brug for. Ser frem til det næste projekt med Nathalie. "

Jan Freij

Global design partner

"Vesty design havde nogle gode ideer til at bygge hjemmesiden, som passede min virksomhed. Nathalie har stor erfaring og var en god partner, og gode besparelser på projektet. Hurtig levering til en rimelig pris. Vi er tilfredse. "

Massimo Sorrentino

Klinker & Mursten IVS

PRISER

Priserne er ekskl. moms.

Lad os samarbejde!

Kontakt mig, selv om det ikke bare på min liste over "at gøre" Jeg er meget kreativ og elsker at gøre folk glade! Send en e-mail eller et opkald, så finder vi løsninger, der hjælper dig eller din virksomhed!

Email: kontakt@vestydesign.dk

Mobil45 31691133

RING TIL VESTYDESIGN
da_DK
en_GB da_DK